Alpha Dominant - πώς λειτουργεί; Ποιες είναι οι απόψεις
Δύναμη

Alpha Dominant – πώς λειτουργεί; Ποιες είναι οι απόψεις

Alpha Dominant είναι μια κρέμα – gel για το

πέος διεύρυνση είναι πραγματικά αποτελεσματική και αποδεδειγμένη από τους άνδρες. Κλινικές μελέτες έδειξαν μια θετική απόδοση των κεφαλαίων, οι άνδρες που πήραν μέρος στις δοκιμές παρέμεινε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Πρόσθεσαν 4 έως 7 cm σε μήκος και 1 έως 2 cm σε περίμετρο.

Η

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

γέλη περιέχει συστατικά φυτικής, συνδυασμένη σωστά με καινοτόμες τεχνολογίες. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθος του μέλους του, τότε αυτό μπορεί να διορθωθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες χωρίς χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τις στατιστικές, πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένοι με τις διαστάσεις του αρσενικού οργάνου, που είναι σύζυγος ή ο σύντροφός σας.

Γυναίκα μέγεθος είναι σημαντικό, ότι εκεί δεν σας πω, είναι συνήθως σιωπηλοί σχετικά με αυτό, ότι δεν θα προσβάλω. Το μήκος του κόλπου μπορεί να φτάσει μέχρι και 20 εκατοστά σε διεγερμένη κατάσταση και το μεγαλύτερο της μονάδας σας, την μεγαλύτερη ευχαρίστηση ο συνεργάτης. Αν νομίζετε ότι η κρέμα είναι άλφα Κυρίαρχα διαζύγιο ή όχι, η αλήθεια θα σας βοηθήσει να ξέρετε κριτικές πελατών, μπορείτε να τις εξετάσει σε άλλες ιστοσελίδες μας και. EM>

Η επίσημη ιστοσελίδα της άλφα Κυρίαρχο

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δυσφημιστεί στο χρόνο μέλους 1 την ημέρα. Θα πρέπει να τρίβονται στο δέρμα μασάζ κινήσεις. Είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για μισή ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή. Έτσι, το πέος θα αυξηθεί με ταχύτερους ρυθμούς.

φαρμάκων για την αύξηση του ανδρισμού περάσει την υποχρεωτική διαδικασία πιστοποίησης που απαιτούνται για την εφαρμογή του προϊόντος στην επικράτεια της Ευρώπης. Τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης που υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Το σεξ στη ζωή του κάθε ανθρώπου είναι ένας ηγέτης. Και το μέγεθος του πέους επηρεάζει άμεσα το πώς έντονη στενή σχέση. Ένας άνδρας με περισσότερο σωματικό εμπιστοσύνη στην ικανότητά τους να ικανοποιούν έναν εταίρο, έχει ισχυρή στύση και τακτική σεξουαλική ζωή.

Το εντυπωσιακό μέγεθος του πέους είναι το καμάρι των πολλών ανδρών και τη σεξουαλικότητά τους. Αν και υπάρχει η πεποίθηση ότι «το μέγεθος δεν έχει σημασία», η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών προτιμούν ένα μεγαλύτερο μέσο, ​​τόσο οι άνδρες με μέτριες ρυθμίσεις έχουν

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

συχνά πολύπλοκη και αποτυχίες στη σχέση. Ως εκ τούτου, συνιστάται να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Alpha Dominant να λύσει αυτό το πρόβλημα μια για πάντα.

Μέχρι πρόσφατα πιστευόταν ότι για να αλλάξετε το μέγεθος του πέους μπορεί μόνο γρήγορα. Αλλά τώρα, κάθε άνθρωπος μπορεί να επιτύχει τη διεύρυνση πέους στο σπίτι, χρησιμοποιώντας την παρακολούθηση τζελ:

 • Το αποτέλεσμα θα νιώσετε σταδιακά.
 • Μετά από 2 εβδομάδες αύξηση έως 2 φορές την ευαισθησία του πέους. αυξάνει το μήκος της από 1,5 εκ.
 • Μετά από 3 εβδομάδες, το μέλος θα αποκτήσει τέλειο σχήμα και θα αυξηθεί 3 cm συνολικά. Πλέον το 70% θα αυξήσει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
 • Τέλος, μετά από 4 εβδομάδες

  χρήσης του μέλους θα ανέλθει σε 7 δείτε το Pleasure θα έρθει γρήγορα και η διάρκειά της θα αυξηθεί πολύ.

Πριν από τη χρήση, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης:

 1. Καλά πλύνετε τα γεννητικά όργανα.
 2. Στα χέρια των ακατάστατο μια μικρή ποσότητα κόκκων και τρίψτε καλά.
 3. Gel εφαρμόζεται ελεύθερα γύρω από τον άξονα του πέους μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.
 4. Εφαρμόστε κάθε μέρα για ένα μήνα.
 5. Ο κατασκευαστής συνιστά ότι ο ρυθμός επανάληψης μετά το διάλειμμα 1-1,5 μήνα.

Το μέγεθος του πέους σημαντικό για τις γυναίκες;

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η ανεπαρκής μέγεθος του πέους δεν είναι μια πρόταση στην εποχή μας, τους τρόπους για να αυξήσει αρκετά. Αυτή η ριζική χειρουργική επέμβαση και η χρήση των αντλιών κενού και ακροφύσια. Ωστόσο, τα αποτελέσματα μερικών από τις μεθόδους μπορεί να είναι ανεπαρκής ή βραχυπρόθεσμη ή η μέθοδος είναι πάρα πολύ ακριβό και απρόσιτο.

Φυσικό προϊόν Alpha Dominant είναι απολύτως ασφαλές για χρήση, και όμως:

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

 • Για το εργαλείο 1ο έτος εγγυάται ορατά αποτελέσματα, και να αυξήσει τη σεξουαλική απόδοση!
 • Το φάρμακο θα αυξήσει το μέγεθος του πέους σας σε μόλις ένα μήνα, είναι το μόνο μέσο για εκείνα που πωλούνται στο Διαδίκτυο.
 • Γιατί μόνο στο διαδίκτυο; Αλλά επειδή τα φαρμακεία δεν πωλούν όπως κρέμες.
 • Για να κάνετε ζουμ σε ορισμένα μέρη του ανθρώπινου σώματος σήμερα, είναι, όπως και οι άλλοι μύες, είναι εξίσου πιθανό να αυξηθεί η τακτική άσκηση.
 • Ένα θετικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο από τον κατασκευαστή.

Ακίνητα κριτικές για το α Κυρίαρχα

Ποιες είναι οι επιλογές; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καλλυντικά που πωλούνται στο Διαδίκτυο. Υπόσχονται απίστευτα αποτελέσματα, και αυτό είναι αλήθεια, αφού η επιστήμη δεν στέκεται ακόμα και ο κόσμος προχωρεί. Για παράδειγμα, μετά την εφαρμογή των καινοτόμων πέους τζελ καταλήγει σε ένα τέτοιο μέγεθος που ο σύντροφός σας θα παρατηρήσετε αμέσως και να αισθάνονται αυτό.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Στην αγορά σήμερα υπάρχει ένα νέο φάρμακο Alpha Dominant να αυξήσει το μέγεθος του πέους στο σπίτι. Η σύνθεσή του είναι εντελώς φυσικά και είναι προσεκτικά επιλεγμένα για μέγιστη απόδοση. Ενώ είναι απλή στην εφαρμογή της.

Είναι πραγματικά ένα ισχυρό επαναστατικό εργαλείο που αναπτύχθηκε από εμάς τους επιστήμονες σε φυτικής προέλευσης, με πολλά πραγματικό σχόλια. Αρχικά το φάρμακο προορίζεται για χρήση σε ηθοποιούς ταινιών.

Αλλά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα παράγεται το προϊόν απίστευτα δημοφιλής και σύντομα αυτή έχει ξεκινήσει σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, εξακολουθεί να FYI:

 1. Για την εξάλειψη στυτική διαταραχή και να επιστρέψετε στην κανονική σεξουαλική ζωή, οι γιατροί ορίζουν ειδικά παρασκευάσματα που ενισχύουν τη σεξουαλική επιθυμία και την αύξηση της λίμπιντο.
 2. Αυτές περιλαμβάνουν ένα μοναδικό εργαλείο για την ισχύ και την ανάπτυξη των σπηλαιώδη σώματα.
 3. Η τεχνική του επιτρέπει όχι μόνο να βελτιώσει την στύση, αλλά να εξαλείψει τις αιτίες των παραβιάσεων της, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται γρήγορα θετικά αποτελέσματα, επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 4. Τέλος, ο ανεπτυγμένος εργαλείο για τη διεύρυνση του πέους.
 5. Αν πιστεύετε ότι τα σχόλια των πελατών, είναι απίστευτα αποτελεσματική! Σχετικά με αυτό το τζελ ακόμη γράφουν στο περιοδικό «Playboy».
 6. Έχετε ήδη αγοράσει και να χρησιμοποιείται περισσότερο από 1 εκατομμύριο άνδρες!

Αρνητικές κριτικές για την άλφα Κυρίαρχα

Φυσικά, σε τέτοιες συνθήκες, να κερδίσει το διαγωνισμό για τις όμορφες γυναίκες είναι αδύνατη. Μετά από όλα, αν πιστεύετε ότι τα ίδια τους πωλητές, το μέγεθος του πέους είναι το μοναδικό κριτήριο με το οποίο οι γυναίκες της ανθρώπινης φυλής επιλέξει ως σύντροφο της ζωής και έναν εταίρο για το ζευγάρωμα.

Γίνετε πιο σίγουροι για το σεξ μαζί με τη μοναδική κρέμα. Θα βελτιώσει την στύση, αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία, να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή. Δώστε στον εαυτό σας και η γυναίκα σας ένα φωτεινό, νέα εμπειρία χωρίς αρνητικές καταστάσεις.

Τα οφέλη του φαρμάκου υπερτερούν των ομολόγων. Σε σύγκριση με άλλα μέσα της διεύρυνσης πέους, γέλη έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • υψηλή απόδοση Alpha Dominant και ένα εγγυημένο αποτέλεσμα, απουσία αντενδείξεων?
 • πολύπλοκο φαινόμενο, υποαλλεργικό?
 • διόρθωση, ενισχύουν τη σεξουαλική επιθυμία?
 • η αυξημένη παραγωγή τεστοστερόνης, αυξημένη αντοχή?
 • βελτίωση της παροχής αίματος προς τα όργανα στην πύελο, αυξάνοντας συγκινήσεις και την ευχαρίστηση στη Γενική?
 • ενεργοποίηση της παραγωγής σπόρων προς σπορά και τη βελτίωση των μελών της, την ενίσχυση της στύσης?
 • πρόληψη φλεγμονωδών ασθενειών, αδένωμα και προστατίτιδα?
 • ένα σωρευτικό αποτέλεσμα, χαμηλή τιμή.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, τα προβλήματα με την ισχύ μπορεί να συμβεί σε άνδρες σε οποιαδήποτε ηλικία. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι:

 1. στρες, διαταραχές του ύπνου, η έλλειψη βιταμίνης?
 2. κατάχρηση οινοπνεύματος, διαταραχές της παραγωγής τεστοστερόνης?
 3. ορισμένα συνταγογραφούμενα φάρμακα, η παχυσαρκία?
 4. προβλήματα με την κυκλοφορία, διαβήτη, προστατίτιδα και αδένωμα του προστάτη?
 5. φλεγμονώδεις και μολυσματικές ασθένειες (συμπεριλαμβανομένης ΣΜΝ)?
 6. συστηματική φυσική δραστηριότητα ANDD.

Οδηγίες χρήσης άλφα Κυρίαρχα

Παρουσιάζει κρέμα πιο αποτελεσματική από ό, τι Penilux Gel, και πολύ πιο αποτελεσματική. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα απολύτως ασφαλές φυσικό τρόπο για να αυξηθεί το μέγεθος του πέους. Εφαρμόζεται εξωτερικά, γίνεται υπό την μορφή κάψουλων που γεμίζουν με γέλη. Πιστοποιητικά ποιότητας η κρέμα είναι. Το όχημα πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας, έχει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έχει άδεια και πιστοποίηση. Όλα τα έγγραφα είναι στη διάθεση του κοινού στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Σημείωση προς τους αναγνώστες:

 • Αρχικά, στυτική διαταραχή εμφανίζεται αδύναμη δύναμη, το αποτέλεσμα των ψυχικών διαταραχών, δηλαδή λόγω του μικρού μέλους.
 • Αλλά μπορεί να παρατηρηθεί και να αντιστρέψει -. Άτομα είναι γρήγορα ενθουσιασμένοι και μέσα σε λίγα λεπτά έρχεται η εκσπερμάτωση, αυτό είναι παρόμοιο με ένα μικρό πέος
 • Ο μηχανισμός δράσης βασίζεται στην ικανότητα του σηραγγώδους σώματος του άξονα για την αύξηση της υπό την επίδραση της ροής του αίματος.
 • Οι αιτίες φαρμάκου αυξημένη ροή αίματος που ζεσταίνει τα σπηλαιώδη σώματα, που αυξάνει τον όγκο και το μήκος του πέους.

Η σύνθεση του Alpha Dominant

Ως μέρος μιας μοναδικής γέλη περιέχει Alpha Dominant king πέος Cobra. Ενισχύει στύσεις και προκαλεί τη ροή του αίματος στο πέος, εξασφαλίζοντας ταχεία ανάπτυξή της.

Περιλαμβάνει μόνο τα φυσικά συστατικά που έχουν έντονο πολύπλοκο φαινόμενο:

  1. Αιθέρια έλαια έχουν έντονη διεγερτική δράση, βελτίωση της στύσης και ανδρισμού?
  2. Εκχυλίστε την geoduck (μύδι εκσκαφής) – έχουν ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με το Viagra, ενεργοποιεί την παραγωγή της τεστοστερόνης, Ενισχύει σεξουαλικής αντοχή, εντείνει την αίσθηση κατά τη σεξουαλική επαφή?
  3. Ενεργά πηκτίνη – την προώθηση της ανάπτυξης της σπηλαιώδεις κοιλότητες του πέους, την ενίσχυση της στύσης, ομαλοποίηση ορμόνες, τη βελτίωση της ποιότητας των σπόρων?
  4. σύμπλοκο μικροθρεπτικών – ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και της ροής του αίματος προς τα γεννητικά όργανα, αυξάνει τη σύνθεση λίμπιντο και τεστοστερόνης

.

  1. Η ταχύτητα της εφαρμογής της κρέμας-gel θα καταγράψει το αποτέλεσμα της κυριολεκτικά για πάντα.
Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Στην πρώτη και στη δεύτερη περίπτωση, οι άνδρες αντιμετωπίζουν σοβαρή συναισθηματική πίεση. Λόγω της ικανότητάς τους να ικανοποιήσουν τις γυναίκες παίζει μεγάλο ρόλο γι ‘αυτούς. Τα προβλήματα άγχους με ισχύ γίνει ακόμη πιο έντονη, μέχρι την πλήρη εξαφάνιση και την έλλειψη επιθυμίας να συμμετάσχει σε σεξουαλική επαφή της.

Επίσης περιέχει ένα επιπρόσθετο συστατικό του εργαλείου. Αυτό λύνει το πρόβλημα με την στύση. Φυσικά, ένα μεγάλο πέος είναι καμία χρήση εάν απλά κρέμεται, να μην κάνουμε τίποτα. Υποτίθεται ότι το φίδι το λίπος θα είναι σε θέση να το φέρει σε μια υγιή κατάσταση. Αλλά την ίδια στιγμή που θα θεραπεύσει όλα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν σεξ χωρίς να αντιμετωπίζουν τύψεις συνειδήσεως.

Αξιολογήσεις των γιατρών σχετικά με Alpha Dominant άνδρες

Το εργαλείο λειτουργεί βάσει της αρχής της penultima, η μέγιστη πλήρωση με αίμα σηραγγώδους σώματος του πέους, διατάσεις και ζέσταμα τους. Η ανάπτυξη του σηραγγώδους σώματος, αυξάνοντας έτσι το μέγεθος του πέους.

Με τακτική χρήση πυριτικής Alpha Dominant μέλος μπορεί να αυξήσει σε μήκος κατά 35% και σε ποσότητα έως και 50%! Το φάρμακο λύνει έναν αριθμό των σεξουαλικών προβλημάτων, όπως η στυτική δυσλειτουργία, η ασθενής δραστικότητα, πρόωρη εκσπερμάτωση, κλπ.

Για να αγοράσετε την κρέμα και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το τώρα, δεν χρειάζεται να προ-βιβλίο ένα ραντεβού με το γιατρό και να πάρει την έγκρισή του. Επειδή αυτό το προϊόν περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, τα οποία επηρεάζουν ευεργετικά το έργο του συνόλου του οργανισμού. Και τι ακριβώς είναι αυτό και πώς βοηθά να ξεπεραστούν τα σεξουαλικά προβλήματα, έχουμε ήδη αναφερθεί παραπάνω.

Και για να παραδώσει ανθεκτική και εγγυημένη θεραπεία αποτελέσματα, θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τις οδηγίες. Αν το κάνεις σωστά, το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει και θα εκπληρώσει το όνειρό σας. Drug για τη διεύρυνση του πέους έχει μια σειρά από αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα:

 • φυσικά συστατικά, ασφαλές και εύκολο στη χρήση?
 • αποτελεσματική είναι η πρώτη εφαρμογή, κατά τη διάρκεια καθορίζεται το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα?
 • βελτιώνει την ποιότητα και τη διάρκεια της συνουσίας, δεν συνεπάγεται εθισμό?
 • δεν υπάρχει σύνδρομο στέρησης δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες?
 • προσιτή τιμή.

Για σχόλια των γιατρών – τη λήψη αυτών των φαρμάκων, όπως η ίδια πηκτή είναι πραγματικά μια διέξοδος. Καθώς παρέχουν το αποτέλεσμα επί του σηραγγώδους σώματος, αντίστοιχα, είναι ένα ενεργό ανάπτυξη ενός μέλους. Και η παρουσία θρεπτικών ουσιών με τον καλύτερο τρόπο επηρεάζει την Γενική κατάσταση της υγείας του αξιοπρέπεια και δύναμη.

Περιέχει ένα επιπλέον συστατικό στη σύνθεση του πηκτώματος φακό. Θεραπεύει ασθένειες του προστάτη, πρόωρη εκσπερμάτιση, ενισχύει τη λίμπιντο και ανέγερση. Την ίδια στιγμή αυξάνει την κινητικότητα του σπέρματος, οπότε να είστε προσεκτικοί ώστε κυρία σας δεν «πέταξε».

Πόσο είναι κρέμα άλφα Κυρίαρχα;

Η πραγματική τιμή που μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή (link βλέπε παρακάτω). Υπάρχουν Κυρίαρχοι άλφα τιμή είναι αρκετά προσιτή για κάθε μέσο άνθρωπο. Αυτή είναι η μόνη κρέμα που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσει το όνειρό σας, θα αυξήσει σίγουρα σας ακριβώς ένα μήνα. Γυναίκα σας είναι βέβαιο ότι θα παρατηρήσετε και να εκτιμήσουν.

Μόλις μία εφαρμογή την ημέρα και το πέος σας θα αρχίσει να αυξάνεται στα μάτια της. Η κρέμα είναι φυσικό και ασφαλές για τους άνδρες. Το μόνο που δεν μπορεί να αυξηθεί, αλλά να βελτιώσει την ισχύ με τη σειρά, που αμέσως θα παρατηρήσετε, καθώς πλέον μπορείτε να το κάνετε αυτό. Το εργαλείο δεν έχει ανάλογα στον κόσμο, πωλείται μόνο μέσω του Διαδικτύου, έτσι δεν είναι στα φαρμακεία των πόλεων. Ίσως στο μέλλον θα είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία.

Πού να αγοράσετε gel Alpha Dominant;

Μια λογική πράξη, πιστεύουμε ότι αν πρόκειται να αγοράσει Alpha Dominant στην επίσημη ιστοσελίδα, η σύνδεση με την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, θα φύγει αμέσως στο τέλος του άρθρου. Μετά την παραγγελία εκεί, μπορείτε να είστε σίγουροι για την πρωτοτυπία της γέλης για τη διεύρυνση του πέους και εγγυημένη αύξηση έως και 7 εκατοστά Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δράση, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση. Καλή τύχη και ανάπτυξης για να σας!

Πώς να κάνετε μια παραγγελία;

 1. Παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του (link βλέπε παρακάτω).
 2. Αφήστε το στο έντυπο της αίτησης (στοιχεία επικοινωνίας).
 3. Μετά από 10 λεπτά θα καλέσει το σύμβουλο.
 4. Μπορείτε να τον κάνετε ερωτήσεις σχετικά με άλφα τζελ Κυρίαρχα.
 5. Μετά την έγκρισή σας, η κρέμα θα αποσταλεί στη διεύθυνσή σας.
 6. Delivery to περιοχές είναι 8 ημέρες κατά μέσο όρο (και στη Μόσχα 2-3 ημέρες).
 7. Για να αποκτήσουν τα μέσα για να αυξήσει την ανάρτηση της Ευρώπης.
 8. Το πακέτο μπορεί να πληρώσει μετά από τη λήψη σχετικά με το χέρι (αυτό είναι ένα όφελος για τους άνδρες).
Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...