black latte
Υγεία και εσείς

Πιείτε Black Latte για την απώλεια βάρους: κριτικές, σύνθεση, πώς να πάρει

Πολλοί κάνουν δίαιτα στερούνται τη χαρά να πιει το πιο αρωματικό καφέ. Συνιστάται να απέχουν δίαιτα. Με την έλευση των Black Latte απαγόρευσης στο παρελθόν. Δίαιτα δεν είναι μόνο επιτρέπεται, εάν είναι επιθυμητό, ​​για να χάσετε βάρος – βοηθά να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά σε αρκετές φορές πιο γρήγορα. Για να εκτιμήσουν το μοναδικό εργαλείο που έχει καταφέρει χιλιάδες ανθρώπους, που επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητά της και υπέροχη γεύση.

Χρήσιμες ιδιότητες Black Latte

Η καταπολέμηση της παχυσαρκίας απαιτεί σημαντική προσπάθεια: χρειαζόμαστε μια αναθεώρηση της διατροφής, αποφεύγοντας τα γλυκά και τα αρτοσκευάσματα, η τακτική άσκηση και η σωστή αγωγή κατανάλωσης υγρών. Ένας άλλος τρόπος για την απώλεια βάρους συμπληρώματα διατροφής υπό μορφή καψουλών και δισκίων. Αλλά για να πάρει φάρμακα, ακόμα και φυτικά, δεν είναι πάντα ασφαλές. Πιο πρόσφατα, δίαιτα έχουμε την ευκαιρία να χάσουν βάρος, απλά με την κατανάλωση δροσιστικό ποτό, που ονομάζεται Black Latte. Αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη των ειδικών-διατροφολόγους, έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει δημοτικότητα.

Ένα μοναδικό ποτό που έχει πιστοποιηθεί στο έδαφος της ΚΑΚ και κλινικά σε RAMS, είναι Black Latte, που προορίζεται για χρήση για να χάσουν βάρος. Ο συγγραφέας από τις ιδέες που υπηρέτησε ως ώθηση για τη δημιουργία των συμπληρωμάτων, έγινε μια ψυχοθεραπεύτρια από το Λονδίνο, Jody Brandman. Το 2017 η συνταγή καφέ με άνθρακα ανατίναξαν κυριολεκτικά το κοινό, επισκιάζοντας τη λαϊκή για να παραγγείλετε ένα latte με χρυσή κουρκούμη γάλα. Διαθέσιμο Black Latte της εταιρείας Hendel. Στην αγορά έρχεται με τη μορφή μιας διαλυτής πούδρας, συσκευάζεται σε πακέτα φύλλων από 100 γραμμάρια. Μαγειρέψτε γρήγορα, και το ποτό, χάρη στην αντιστήριξη άρωμα και μοναδική ήπια γεύση, ωραία.

Black Latte έχει όλες τις οργανοληπτικές ιδιότητες των φυσικών καφέ:. Το άρωμα, τη γεύση και αφράτα αφρό

Στιγμιαίο ρόφημα καφέ που δημιουργούνται βάσει των φυσικών συστατικών σε ένα καλά επιλεγμένα αναλογίες. Σε αντίθεση με κάθε πρόσθετο τροφίμων, όχι μόνο μειώνει το βάρος, αλλά λειτουργεί επίσης να διατηρήσει το αποτέλεσμα.

Πρώτα απ ”όλα, το προϊόν διεγείρει το μεταβολισμό. Είναι αυτός ο παράγοντας που οι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι η βάση της επιτυχίας στην αναζήτηση για να χάσουν βάρος. Επιπλέον, η ομαλοποίηση του μεταβολισμού είναι ανεξάρτητα από τα αρχικά τους λόγους για την παραβίαση της: ανεπάρκεια βιταμινών και ανόργανων συστατικών, επικαθίσεων του οργανισμού, η διατροφή, ανάρμοστη διατροφικές συνήθειες. Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, γίνεται φυσική καύση των αποθεμάτων λίπους του σώματος. Διαιτητικά λίπη δεν έχουν κατατεθεί «σε εφεδρεία», και χρησιμοποιούνται από το σώμα ως πηγή ενέργειας για την εύρυθμη λειτουργία όλων των οργάνων και των συστημάτων.

Μαζί με την επιτάχυνση των μεταβολικών διεργασιών Black Latte προωθεί την απέκκριση από το σώμα περίσσεια υγρού που συσσωρεύονται και να προκαλέσει οίδημα.

Μια άλλη χρήσιμη ιδιότητα για την απώλεια βάρους στιγμιαίο ρόφημα με το άρωμα του καφέ είναι η καταστολή της όρεξης. Ο χρήστης δεν αισθάνεται τις συναισθηματικές τάσεις που προκύπτουν από την αναγκαστική εγκατάλειψη των συνήθων τμημάτων -. Η διαδικασία εμφανίζεται φυσικά και απαλά

Έτσι, η αποτελεσματικότητα των Black Latte για την απώλεια βάρους που προκαλείται από πολύπλοκες επιρροή:

 • μειώνουν την όρεξη και το γλυκό τους πόθους?
 • ομαλοποίηση του μεταβολισμού?
 • βελτίωση του πεπτικού συστήματος?
 • ξεκινήσει η διαδικασία της λιπόλυσης?
 • καθαρισμό του σώματος από υπερβολική υγρασία, τοξίνες και τα απόβλητα?
 • πρόληψη της συσσώρευσης του υποδόριου λίπους.

Επιπλέον, ποτό για μοντελοποίηση σώμα αντιμετωπίζει τα ζητήματα της ψυχικής και συναισθηματικής σχέδιο, είναι ευεργετικό για το νευρικό σύστημα και βοηθά στην παραγωγή της ορμόνης της ευτυχίας, εμπνέοντας σωστές διατροφικές συνήθειες. Με τη βοήθειά του, είναι δυνατόν όχι μόνο να ξεπεράσει το επιπλέον βάρος και να αποκτήσουν μια υγιή ύπνο, αύξηση της σωματικής απόδοσης και την αντοχή, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πώς θα απαλλαγούμε από το περιττό βάρος, λαμβάνοντας Black Latte συμβεί χωρίς αναθεώρηση της διατροφής, αύξηση της σωματικής δραστηριότητας και επιπρόσθετα μέτρα υπό τη μορφή μασάζ, περιτυλίξεις, κλπ.

Άνθρακα και τον καφέ από την εταιρεία – με την ίδια αποτελεσματικότητα που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες και οι άνδρες με το υπερβολικό βάρος, ανεξάρτητα από την αρχική μάζα του σώματος και την ηλικία. Ένα ιδιαίτερα πολύτιμο προϊόν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Η έλλειψη θέλησης να αρνηθεί από το πρόχειρο φαγητό.
 • Η απροθυμία να ασκήσουν.
 • Ο φόβος, να επιστρέψετε στην παλιά βάρος σας μετά από μια δίαιτα.

Black Latte είναι η ιδανική λύση για όποιον είναι έτοιμος να χάσουν βάρος με τη γεύση!

Σύνθεση Black Latte

 δράσης Black Latte σε σχέση με το υποδόριο λίπος που σχετίζεται με μια σειρά από μοναδικά στοιχεία:

Ενεργός άνθρακας

Ενεργός άνθρακας είναι ένα ροφητή, δηλαδή ένα ουδέτερο μη τοξική ουσία η οποία απορροφά εύκολα άλλες ουσίες από το περιβάλλον λόγω της πορώδους δομής. Όταν προσλαμβάνεται, με ενεργό άνθρακα απορροφά και στη συνέχεια αποβάλλει τις τοξίνες και τα απόβλητα, μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα. Για την απώλεια βάρους είναι σημαντική, διότι βαθύ καθαρισμό βοηθάει για να ξεκινήσει η διαδικασία μείωσης του βάρους. Κατά τη στιγμή της λήψης του προσροφητικού λειτουργία των οργάνων του γαστρεντερικού σωλήνα, ώστε να επιτυγχάνεται η ομαλοποίηση του πεπτικού συστήματος (για να απαλλαγούμε από το βάρος, καούρα, φούσκωμα, κλπ.).

Εκτός από τη χρήση για την απώλεια βάρους ενεργού άνθρακα σε Black Latte υπεύθυνο για το ασυνήθιστο χρώμα κάρβουνο.

L-καρνιτίνη

Βιταμίνη-όπως ουσία που συντίθεται στο ανθρώπινο σώμα, επιταχύνει τις μεταβολικές διεργασίες, ενώ διατηρείται η δραστικότητα του οξειδωτικού λιπαρών οξέων συνενζύμου Α Σε κάποιο βαθμό, η έλλειψη της L-καρνιτίνης είναι μία από τις αιτίες της παχυσαρκίας, όπως στην προκειμένη περίπτωση, ο οργανισμός είναι σε θέση να επεξεργαστεί τα διαιτητικά λίπη. Αντιθέτως, η τακτική χρήση των ουσιών – το κλειδί για την εντατική μετασχηματισμό στοιχεία από έναν αριθμό παραγόντων:

 • ενεργοποιώντας την καύση λίπους?
 • μείωση της χοληστερόλης?
 • επιτάχυνση του μεταβολισμού των πρωτεϊνών?
 • η παροχή ωφέλιμων επιδράσεων στο νευρικό σύστημα.

Επιπλέον, η L-καρνιτίνη τρέφει το σώμα απαιτείται για τη σωστή λειτουργία και την ενέργεια αντοχή.

Το γάλα ινδικής καρύδας

καρύδας γάλα – προϊόν χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά το οποίο έχει την μοναδική σύνθεση που αντιπροσωπεύεται από τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Δεν είναι λιγότερο των βιταμινών, ιδιαίτερα Ε Εις την σύνθεση του Black Latte γάλα καρύδας είναι υπεύθυνη για την ομαλοποίηση πέψη και την εξάλειψη των επιβλαβών μικροοργανισμών στα εντερική μικροχλωρίδα. Είναι επίσης μια καλή πηγή ενέργειας.

Το πικολινικό χρώμιο

Η κύρια ιδιότητα της ύλης είναι η σταθεροποίηση των επιπέδων ινσουλίνης, και αν είναι πιο εύκολο για τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η πικολινικό χρώμιο απαραίτητη για την απώλεια βάρους, επειδή προωθεί τις ακόλουθες διαδικασίες:

 • εμποδίσει τις επιθέσεις της πείνας, μειώνοντας έτσι την ποσότητα των τροφίμων που καταναλώνονται και την εξάλειψη από την υπερκατανάλωση τροφής?
 • ελαχιστοποιούν την εξάρτηση από τα γλυκά?
 • επιταχύνει την διάσπαση των υδατανθράκων, ταυτόχρονα μετατροπή τους σε χρήσιμη ενέργεια του σώματος.
 • διεγείρει τη λιπόλυση, έτσι αποτεφρώνεται και προέρχονται λιποκύτταρα?
 • που εμπλέκονται στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, διατήρηση της μυϊκής κατά τη στιγμή της απώλειας.

Επιπλέον, το πικολινικό χρώμιο βοηθά στη μείωση του νευρικού διεγερσιμότητα. Παραίτηση από το πρόχειρο φαγητό δεν προκαλεί άγχος της απώλειας βάρους και δεν επηρεάζουν την ποιότητα της καθημερινής ζωής.

Ωμέγα-3

λιπαρά ακόρεστα οξέα ωμέγα-3 είναι ευρέως γνωστό ως ιχθυέλαιο. Το ανθρώπινο σώμα, που είναι σημαντικές, δεδομένου ότι εκτελεί διάφορες λειτουργίες: τη βελτίωση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος και της όρασης, ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, βοηθούν στη λειτουργία του εγκεφάλου. Σε σχέση με την απώλεια βάρους ωμέγα-3 είναι απαραίτητοι, επειδή παρέχουν παρατεταμένη κορεσμού, μειώνοντας σημαντικά την ποσότητα καταναλισκόμενης τροφής ανά ημέρα. Θερμίδων καθημερινή διατροφή, ως εκ τούτου, πέφτει. Με τακτική κατανάλωση των ωμέγα-3 είναι μια επιτάχυνση των μεταβολικών διεργασιών και το σώμα του τρόπου συσσώρευσης μεταφέρεται στη δραστική καύση του λίπους.

Σε Black Latte, υπάρχει η πραγματική στιγμιαίου καφέ, έτσι ώστε η πρώτη γουλιά από το ποτό ένα άτομο αρχίζει να αισθάνεται μια έκρηξη της ενέργειας και γεύση απόλαυση.

Άνθρακα Black Latte καφέ για την απώλεια βάρους περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, ένα σύνθετο έργο που ξεκινά αμέσως τη διαδικασία της απώλειας βάρους και τη μείωση του σωματικού βάρους.

Πώς να πάρετε Black Latte

Η ευκολία στη χρήση είναι ένα από τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα καύση του λίπους ποτό. Σε αντίθεση με μεγάλες κάψουλες και άγευστη συμπληρώματα, πιείτε ένα Black Latte για την ωραία απώλεια βάρους. Να μαγειρέψουν ότι δεν είναι μικρότερο από το κανονικό μόνο καφέ: 2 κουταλιές της σούπας σκόνης που θα διαλύεται σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και ανακατεύουμε καλά. Δεδομένου ότι το ποτό έχει την απαραίτητη για τους λάτρεις του καφέ γεύση, δεν πρόσθετα απαιτείται.

Ο κατασκευαστής επισημαίνει ότι ο άνθρακας-για να πιει τον καφέ αντί για τσιμπολόγημα και ακόμη και να αντικαταστήσει το δείπνο. Κατά συνέπεια, η ποσότητα του αλκοόλ που καταναλώνεται ανά μερίδες την ημέρα, κάθε δίαιτα είναι ελεύθεροι να το εγκαταστήσετε μόνοι σας, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε γενικές γραμμές, κατά τη διάρκεια των 30 ημερών που έχει ορισθεί για την πορεία του ποτού αδυνατίσματος, μπορείτε να γίνετε ελαφρύτερο κατά 10 κιλά.

Για να ετοιμάζω ένα φλιτζάνι αρωματικό καφέ του άνθρακα με την πρώτη ένδειξη της πείνας και αφού φάει κάτι υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες.

Εάν είναι απαραίτητο, μια πορεία ενός μηνός μπορεί να επαναληφθεί, κάνοντας για ένα σύντομο διάλειμμα.

Αποτελέσματα Black Latte

Πριν από την απελευθέρωση του καφέ άνθρακα για την απώλεια βάρους υποβλήθηκε σε μια σειρά κλινικών δοκιμών απέδειξαν υψηλή απόδοση της. 15 γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη, σημείωσε ότι για το μήνα του ποτού κατάφεραν να απαλλαγούμε από περισσότερα κιλά από ό, τι ήταν δυνατό, ενώ σε μια αυστηρή δίαιτα και άσκηση. Η αναθεώρηση του τρόπου ζωής δεν είναι απαραίτητη.

Μέχρι σήμερα, για να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα του καφέ απώλειας βάρους θα μπορούσε περισσότερες από 7.000 γυναίκες. Κάθε επιβεβαίωσε ότι:

 • Fat “λιώνει” τα μάτια.
 • Hungry αρκετές φορές μικρότερο.
 • Ανάγκες στο γλυκό και το αλεύρι δεν είναι καθόλου.
 • Υπάρχει μια ζωντάνια.
 • Το σύνολο της ημέρας συνοδεύεται από μια καλή διάθεση.

Ο κατασκευαστής επισημαίνει ότι τα πρώτα αποτελέσματα του ποτού μπορεί να δει την τρίτη ημέρα των μαθημάτων. Κάθε χρήστης έχει την ευκαιρία να διορθώσει το σχήμα, κατά την κρίση της, και με την ολοκλήρωση του μαθήματος μπορεί να είναι εύκολο – οι κιλά δεν θα επιστρέψει!

Αντενδείξεις Black Latte

Όπως καύση του λίπους ποτό δεν περιέχει χημικές ουσίες, χρωστικές ουσίες,  και άλλα επιβλαβή πρόσθετα, η χρήση του είναι απολύτως ασφαλής. Εντός της πορεία δεν υπάρχουν παρενέργειες, όπως ναυτία, ζάλη και πόνος στο στομάχι. Εθισμός το ποτό δεν είναι, και δεν επηρεάζει την ικανότητα να ελέγχει το όχημα.

Αντενδείξεις εκτός από την εγκυμοσύνη και την περίοδο του θηλασμού για να φάει Black Latte για την απώλεια βάρους δεν υπάρχουν.

Πού να αγοράσει Black Latte

Στο έδαφος της Ρωσίας και της ΚΑΚ υπάρχει μόνο ένας επίσημος προμηθευτής του προϊόντος σε μορφή σκόνης για τη διόρθωση στην ιστοσελίδα όπου μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας. Άλλα σημεία πώλησης Black Latte δεν υπάρχει. Συμπεριλαμβανομένων ποτέ να το βρείτε στα φαρμακεία. Μπορεί να διανεμηθεί μόνο μη γνήσια προϊόντα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των οποίων είναι αμφισβητήσιμη.

Original καφέ άνθρακα συσκευασία έχει ένα εμπορικό σήμα και ένα μοναδικό αριθμό καταχώρησης. Η απουσία αυτών των αγαθών που αγοράζουν είναι αιτία για την προσφυγή στους ειδικούς της εταιρείας.

Το κόστος των 100 γραμμαρίων φακελάκια διαλυτής σκόνης είναι 1980 ρούβλια. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας στην επίσημη ιστοσελίδα, το προϊόν μπορεί να αγοραστεί για μόνο 99 ρούβλια!

Κριτικές και αποτελέσματα απώλειας βάρους Black Latte

Inga είναι 36 ετών 

Ο αθλητισμός δεν είναι σίγουρα δικό μου. Πόσες φορές στην εταιρεία με τους φίλους, άρχισαν να περπατήσει, και όλη την ώρα ρίψη. Όμως, την ηλικία και τον εθισμό σε επιβλαβή κάνει τα τρόφιμα γίνονται αισθητές: το καλοκαίρι ήδη στην παραλία ντρέπεται να πάει έξω, επειδή οι πλευρές κρέμονται προς τα κάτω και τον κώλο της κυτταρίτιδας. Μετά από δύο κύκλους Black Latte πρόβλημά μου απλά εξαφανίστηκε. Για το τελευταίο δεν πιστεύω ότι αυτό είναι δυνατό, αλλά το βάρος και η κυτταρίτιδα είναι πραγματικά φύγει. Για τον πρώτο κύκλο των τριάντα ημερών έχει αποτινάξει 8 kg, για το δεύτερο – 12. Σας ευχαριστώ σε αυτούς που έκαναν ένα τέτοιο προϊόν. Lazy ακρίβεια εκτιμούν!

Μαρίνα, 23 χρονών

Πρόσφατα είδα στο Διαδίκτυο περίπου Black Latte. Όλα θαύμαζε. Αν σε ένα μήνα μπορείτε να χάσετε 10 ή περισσότερα κιλά χωρίς τέντωμα στο γυμναστήριο και συνεχίζει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με γλυκά γλυκά τύπου και πίτσες. Φυσικά, είναι πρόθυμοι να χάσουν βάρος. Αγοράστηκε από την επίσημη ιστοσελίδα. Στην τσάντα ήταν ωραία μυρωδιά σκόνη για την παρασκευή του ποτού. Για πρώτη φορά μετά την παρασκευή έκπληξη το χρώμα είναι πραγματικά μαύρο! Ακόμα και το ποτό ήταν τρομερή. Αλλά ξέρεις τι γεύση; Διαφορετικό από κανονικό καφέ δύσκολο να διακρίνει. Το αποτέλεσμα του πειράματος μου – μείον 11,5 kg. Θα πρότεινα να δοκιμάσετε.

Svetlana, 30 χρονών

Αποφάσισε να χάσουν βάρος για Black Latte με τον σύζυγό μου. Σύμφωνα με αναφορές, λειτουργεί όμοια και για τις γυναίκες και τους άνδρες. Τώρα μπορώ να πω ότι είναι αλήθεια. Αλλά ο σύζυγός μου έχει δουλέψει καλύτερα: το αποτέλεσμα μείον 12 κιλά, και μου – 9. Αλλά αν ληφθεί υπόψη ότι η όλη πορεία δεν αισθάνεται δυσφορία, τότε είναι η καλύτερη που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι μόνο ότι, έχασαν βάρος, και τη γενική κατάσταση βελτιώθηκε: έχουν περισσότερα να προχωρήσουμε πέρα ​​από το άγχος, κανονικοποιημένη ύπνου. Δεν υπάρχουν παρενέργειες τόσο φοβισμένοι, έχουν εντοπιστεί. Μια χαρά αυτής της απώλειας βάρους!

Κριτικές για γιατρούς και ειδικούς Black Latte

Μαρία Γ, ειδικός διατροφολόγος-

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι το πιο δύσκολο για τη μείωση του βάρους. Στην πραγματικότητα, για να μην χαθείτε στη διαδικασία της απώλειας βάρους κιλά πολύ πιο δύσκολη. Είναι δυνατόν μονάδες. Οι άλλοι, επιστρέφοντας σε ένα παθητικό τρόπο ζωής και τη συνήθη διατροφή, την πάροδο του χρόνου, να αποκτήσουν πρώην μάζα. Τώρα, κάθε πρόσωπο που αποφάσισε για τη διόρθωση του σώματός του, έχει την ευκαιρία να διαιωνίσει την αποκτήσει αποτέλεσμα. Βοηθός σε αυτή την περίπτωση θα γίνει άνθρακα Black Latte Latte. Το προϊόν, που αναπτύχθηκε από Ρώσους ειδικούς, σας επιτρέπει να χάσετε βάρος με τον έλεγχο της όρεξης και την ομαλοποίηση του μεταβολισμού, επιπλέον κλείδωμα του βάρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει καμία ζημιά στο σώμα, δεν είναι, καθώς περιέχει μόνο φυσικές ουσίες. Φαίνεται ιδιαίτερα πολύτιμη συμβολή στην αποτελεσματικότητα της L-καρνιτίνης και ενεργό άνθρακα.

Όποιος σκέφτεται να αγοράσει τη σκόνη για την παρασκευή μοναδικών latte, θα σας συνιστούσαμε να μην χρονοτριβούν.

 Μιχαήλ , ο γιατρός-γαστρεντερολόγος 

Η καλή όταν η απώλεια βάρους δεν είναι επιβλαβής για την υγεία, όπως είναι η περίπτωση κατά το χρόνο της λήψης των φαρμάκων αμφιβόλου ποιότητας συμπληρώματα διατροφής. Black Latte είναι ένα all – φυσικό προϊόν, χωρίς αντενδείξεις και δεν προκαλεί παρενέργειες. Το μόνο που απαιτείται από το άτομο που το χρησιμοποιεί για να γνωρίζουν τη δοσολογία της σκόνης και να αντέχει την προτεινόμενη πορεία. Ούτε στο στομάχι, ούτε για το νευρικό σύστημα, η λύση δεν αντανακλάται. Μετά από 30 ημέρες, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα – η εξυπνάδα του σώματος. Ειδικά η σκόνη ασχολείται επιδέξια με τα αποθέματα λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και της μέσης. Αυτό επιβεβαιώνεται στην πράξη και αυτό αποδεικνύεται σε πολλά σχόλια.

Black Latte

Παρήγγειλε σήμερα και πάρε τη δωρεάν αποστολή και την εγγύηση ικανοποίησης.

-50% ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

1 Comment

 1. ποσο διαρκει ενα κουτι απ αυτο? θα χρειαζομαι ενα κουτι το μηνα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *