Υγεία και εσείς

Bracelet Bianchi από που να αγοράσω?

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

BRACELET BIANCHI – ένα πολύ σπάνιο είδος της μαύρης νεφρίτη. Το κύριο στοιχείο του προϊόντος είναι μαύρο νεφρίτη Byanshi. Ανήκει στο σπάνιο ημι-πολύτιμους λίθους. Η παραγωγή του πραγματοποιείται μόνο σε ένα μέρος, ως εκ τούτου, να δημιουργήσει ένα μονοπώλιο. Ως εκ τούτου, για να αγοράσει ένα προϊόν από αυτή την πέτρα είναι φθηνό δεν θα λειτουργήσει.


Σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία της πολλές εκατοντάδες χρόνια πριν, στην κινεζική επαρχία έχει πέσει μετεωρίτης που άφησε πάρα πολλά κομμάτια που έχουν απομείνει στο έδαφος. Και από την αρχή άρχισαν να παράγουν σπιτικά νεφρίτη BRACELET BIANCHI, και στη συνέχεια να εφαρμόσει ένα

έξυπνο φινίρισμα σε ιδιόκτητο πέτρες επεξεργασία νεφρίτη. Σύνθεση πέτρα νεφρίτη περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία, όπως σίδηρο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο και κάλιο. Ποια λόγω των θετικών επιπτώσεων του επηρεάζει όλους τους συμβαίνουν διαδικασίες ζωτική δραστηριότητα.


Το ορυκτό ευνοούσε ιδιαίτερα τους ανθρώπους, των οποίων η δραστηριότητα συνδέεται με τα οικονομικά. Στην αρχαιότητα πίστευαν ότι νεφρίτη έχει πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες, αυτή η πέτρα χρησιμοποιείται πολύ ενεργά στην παραδοσιακή κινεζική τελετουργίες και την ιατρική.


μαύρο νεφρίτη: Αγορά, Κριτικές

Βελτιώνει το μεταβολισμό, έτσι βελτιώνει την πέψη και την κανονική κόπρανα. Μαύρο νεφρίτη επηρεάζει την αναπαραγωγική λειτουργία, την αύξηση της σεξουαλική ικανότητα των ανδρών και των γυναικών αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας. Η πέτρα έχει θετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα και όλα τα εσωτερικά όργανα, που αναζωογονεί το σώμα επιβραδύνοντας τη γήρανση σε κυτταρικό επίπεδο. Το βραχιόλι έχει μια θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, παρατήρησε ότι οι άνθρωποι που φορούν BRACELET BIANCHI, υποφέρουν λιγότερο ιογενείς ασθένειες. Βραχιόλι βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο κατά τη διάρκεια της κωλικό, και την εξάλειψη των μυϊκών σπασμών.


Στο τέλος του 2015, το Διαδίκτυο άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα πολύ ενδιαφέρουσα και όμορφη διακόσμηση – μαύρο βραχιόλι BRACELET BIANCHI. Κάντε το από μια ειδική πέτρα, η οποία εξορύσσεται μόνο σε μια επαρχία στην Κίνα. Νωρίτερα αυτό το βραχιόλι πωλείται μόνο σε αυτή τη χώρα, και υπέροχη ιδιότητες είναι γνωστές μόνο στους Κινέζους.


Η επίδραση της Byanshi βραχιόλι από την Κίνα:

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτής της φυλής είναι εξαιρετικά υψηλής αντοχής της – θραύσματα νεφρίτη είναι πολύ δύσκολο να χωριστεί σε κομμάτια. Η αντοχή του νεφρίτη μπορεί να συγκριθεί με καλούς βαθμούς χάλυβα, κόβουμε κάτω δύναμη μόνο σε διαμάντι. Το χρώμα της πέτρας διαφορετικά – από σχεδόν άσπρο έως τις μικρότερες αποχρώσεις του πράσινου σε σχεδόν μαύρο. Σήμερα θα μιλήσουμε για ιδιαίτερα πολύτιμη ποιότητας νεφρίτη – μαύρο BRACELET BIANCHI

.

Αρχαιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι τα ήδη 7000-8000 χρόνια πριν, οι Κινέζοι γνώριζαν αυτή την πέτρα. Στο τέλος της Νεολιθικής, περίπου 6.500 χρόνια πριν νεφρίτη έγινε θεοποιήθηκε, όπως μια πέτρα, η οποία δόθηκε την ιερή ιδιότητα, ήταν μόνο ελάχιστα επεξεργασμένα. Συχνά χρησιμοποιείται στα τελετουργικά κυκλικών δίσκων των νεφρίτη «pi» για να μιμηθεί τον ουρανό και την πλάκα σε σχήμα ενός τετραγώνου «y» για να μιμηθεί τη Γη. Πλάκες διακοσμημένο με τα σύμβολα των ζώων που χρησιμοποιήθηκαν για την άμυνα από τις δυνάμεις

του κακού, η θέση τους στο στήθος ή στη μέση. Ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων, χαμηλές τιμές, καθώς και εκπτώσεις, τις προσφορές, τις πωλήσεις και τα δώρα σε όλους τους πελάτες.


Με τα χρόνια, οι γιατροί και οι ερευνητές έχουν επιστρέψει στη μελέτη της χρήσιμες ιδιότητες αυτής της πέτρας. Και τώρα, να είναι σε θέση να κάνει δοκιμές και να εκπονήσει μελέτη σχετικά με ένα βαθύτερο μοριακό επίπεδο, μπορούμε να βεβαιωθείτε ότι πραγματικά χρήσιμες ιδιότητες. Nephrite – ημιπολύτιμες πέτρα – ένα σύμβολο της αριστοκρατίας, την τελειότητα και την αθανασία. Jade ήρθε σε μας από τον παραδοσιακό πολιτισμό της Ανατολής.


Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!
  • Επιπλέον, νεφρίτη βοηθά απόλυτα με ρευματισμούς.
  • Είμαι κινεζική ιατρική πρόσφατα άρχισαν να εμπιστεύονται περισσότερο από ό, τι ρωσική μας.
  • Τη νύχτα, ο ύπνος τουλάχιστον μπορεί, πόνοι είναι πολύ λιγότερο.
  • Αλλά αρθρίτιδα μου ότι ο χρόνος δεν είναι αρκετό για να ανακάμψει πλήρως.
  • Ως εκ τούτου βραχιόλι φθορά, όχι αφαίρεση, για έξι μήνες.
  • μαύρο κεραμικό βραχιόλι για ρολόγια μου με ένα σοβαρό πρόβλημα αρθρώσεις (αρθρίτιδα).

BRACELET BIANCHI

Δεύτερον, μια βιαστική ματιά στο βραχιόλι με γυαλισμένο και μικρό βάρος των λίθων στην ελαστική αρκετά για να καταλάβει – δεν έχουν σχέση με τις πέτρες νεφρίτιδα δεν έχουν. Θύμα της εμπορικής απάτης αχαλίνωτη ανατολική πιο πρωτόγονο έπεσε όχι μόνο περιφρόνησαν τα ευγενή λαό της Ευρώπης «ταρτάρ», αλλά και οι ίδιοι, να το πω έτσι, υποστηρίζει τις ευρωπαϊκές αξίες. Και τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αποκλειστικά, να το πω έτσι αξιών, που δεν υστερεί έναντι των Ευρωπαίων. BRACELET BIANCHI μαύρο jade από την Κίνα ενεργοποιεί την διεργασία κυκλοφορίας, εμποδίζοντας την ανάπτυξη καρδιακής νόσου και τη μείωση της χοληστερόλης. Λογικές τιμές, εύκολη πληρωμή, γρήγορη ναυτιλία και μια τεράστια επιλογή των αποκλειστικών αξεσουάρ με φυσικές πέτρες – εκτιμούμε και αγαπάμε ο ένας τον πελάτη

.

Μπορείτε να παραγγείλετε το αγαπημένο σας κομμάτι του κοσμήματος με δική τους μέσω της ιστοσελίδας ή καλώντας διευθυντή μας μέσω τηλεφώνου. Εάν είστε σε αναζήτηση της κατάστασης και πρωτότυπο δώρο για ένα συνάδελφο ή ανώτερη, κομψό και εξαιρετικό βραχιόλι νεφρίτη είναι η επιλογή ιδανική.


Υπάρχει μια ανταλλαγή ενέργειας, και η πέτρα δίνει σε ένα πρόσωπο μια θετική ροή. Όλες αυτές οι διαδικασίες συμβαίνουν σε κυτταρικό επίπεδο, βοηθώντας να αναζωογονήσετε το σώμα. Byanshi – είναι ένα σπάνιο είδος

πολύτιμων λίθων μαύρο νεφρίτη. Βιομηχανική εξόρυξη άρχισε το 2009, αλλά λόγω της δημοτικότητας των αποθεματικών του είναι σχεδόν εξαντληθεί. Όταν αγοράζετε προϊόντα αξίας άνω των 5.000 παράδοση ρούβλια είναι ελεύθερη.


Η αρχαία πέτρα «Copanca» βρίσκεται μόνο σε χώρους εκδηλώσεων Shungites και ποτέ στο έδαφος απελευθέρωση πέτρα Λυδίας. έναρξη Ας με το γεγονός ότι οι κάτοικοι της ηπειρωτικής Κίνας δεν αγοράζουν οποιαδήποτε από βραχιόλια από βασάλτη. Είναι παντού επιθυμήσει σφόδρα θρησκευτικά στολίδια και βραχιόλια από φυσικό ρωσικής πράσινο και απαλό νεφρίτη. Να φοράτε κάποιο είδος BRACELET BIANCHI σκουπίδια, ακόμα και έτσι, σε αυτό το πολύ Byanshi άγγιξε το σώμα, και θεωρούσαν τόνο mauvais.


Ζητήσαμε Ινδονήσιοι ερώτηση κλειδί, η απάντηση στο οποίο θα μπορούσε να δώσει κάποια σαφήνεια σχετικά με το αν μιλάμε για ένα και το ίδιο βράχο. Αν θυμάται, παρέμεινε εκεί ένα ίχνος σκοτεινό βραχιόλι. Κινέζος να θυμάστε ότι το πρωί στον καρπό της μητέρας μετά το βραχιόλι ήταν πάντα ένα μαυριδερό σήμα. Βασάλτη, συμπεριλαμβανομένων θαυματουργή BRACELET BIANCHI ποτέ δεν αφήνουν σημάδια στο δέρμα.


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα ταξίδι και σπορ εσώρουχα, τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς, προϊόντα για την υγεία. Προσφέρουμε τα πράγματα είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά – καμήλες, πρόβατα, τα μαλλιά του σκύλου, το βαμβάκι και φυτικές ίνες μπαμπού, καθώς και την ένταξη του χαλκού σκέλη

.

Η αρχή του βραχιολιού είναι ότι η πέτρα παράγει επούλωσης ακτίνες τέτοιου μήκους που αντιστοιχεί στα ανθρώπινα κύματα. Λόγω αυτού υπάρχει μια αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και βραχιόλι.


Βασικά αποχρώσεις και τους τρόπους για να χρησιμοποιήσει τα βραχιόλια

Όπως το όνομα αυτής βραχιόλι, Ινδονησίας θυμόμαστε. Πρόσφατα στο Gemological φόρουμ μας ρωτήθηκε για το θαυματουργό … το βραχιόλι από την «μαύρη κινεζική νεφρίτη» Byanshi.Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *