Pain Relief σοβάδες - φαρμακείο, τις πραγματικές απόψεις, αγοράστε τώρα, τιμή
Υγεία και εσείς

Pain Relief σοβάδες – φαρμακείο, τις πραγματικές απόψεις, αγοράστε τώρα, τιμή

FONT> & nbsp?

Αυτό ορθοπεδικό γύψο κατασκευάστηκε στην Κίνα, που δημιουργήθηκε από τις συνταγές της αρχαίας θεραπευτές, καταγραφή σημειώσεων, 1899. Ένα μέρος της συνταγής περιλαμβάνεται μια λίστα με πάνω από μια ντουζίνα συστατικά από διάφορα βότανα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη θεραπεία και την πρόληψη του πόνου στην πλάτη, τον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη. Έχει ένα βολικό κλειδώματος (δεν υποχωρεί με την παρατεταμένη χρήση, το επιτρεπόμενο έκθεσης εντός 72 ωρών), αρκετά εύκολο, σχεδόν ανεπαίσθητη στο σώμα.

Το

επίθεμα είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά, δεν περιέχει

χημικά συστατικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη διαφόρων ασθενειών

Έχει μια εντοπισμένη επίδραση στην πληγείσα περιοχή όπως εφαρμόζεται απευθείας στο οδυνηρό μέρος (η επιφάνεια του χορίου).

Το συμπλήρωμα Pain Relief

Η σύνθεση του συμπληρώματος περιλαμβάνει τα ακόλουθα συστατικά:

 • Burnaska καμφορά – συστατικό, το οποίο λαμβάνεται από το δέντρο καμφορά. Έχει μια σειρά από θεραπευτικές ιδιότητες: την επιτάχυνση της απορρόφησης των θρόμβων αίματος, την ανάκτηση και την ανανέωση των ιστών, έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει φλεγμονώδεις διεργασίες, έχει καταπραϋντικές effect.In αρχαία κινεζική ιατρική είναι ένα σύμβολο των δυνάμεων της ζωής, δίνοντας του Γιανγκ. Έχει θεραπευτικές ιδιότητες όσον αφορά την αντιμετώπιση της στηθάγχης, δροσίζει το αίμα, προάγει την αγγειοδιαστολή.
 • Milletia καθαρό είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια των ψυχανθών. Οι θεραπευτικές ιδιότητες είναι ακριβώς οι ρίζες των φυτών. Δυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνοντας circulation.Active αποτέλεσμα στην περίπτωση της μερικής μούδιασμα των άκρων, έχει μια θετική τάση στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, ανακουφίζει πρήξιμο, οίδημα και άλλες φλεγμονώδεις καταστάσεις.
 • Drynaria είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια ΡοΙγροαΊυιη, τάξη Fern. Επιδεικνύει ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα λόγω της παρουσίας της καροτίνης, Manitou, φρουκτόζη και flavonoidov.Also έχει θετική δυναμική στην ομαλοποίηση της πίεσης, διεγείρει την παραγωγή των κυττάρων του αίματος. Έχει τις ιδιότητες του χόνδρου, στη μείωση της φλεγμονής.
 • Cistanche saline- πολυετής πόα, παρασιτικές για τις ρίζες των ανθοφόρων φυτών. Έχει εξαιρετική αντιφλεγμονώδη δράση, ανακουφίζει από πόνους στα άκρα, πρήξιμο και τονώνει το δέρμα.
 • Hynerpeton Drezna – αιώνιο. Έχει τις ιδιότητες βελτιώνοντας

  την κυκλοφορία του αίματος, τη διατροφή των ιστών, προωθεί την επούλωση των πληγών.

 • Angelica croproperty είναι ένα πολυετές φυτό. Ανακουφίζει τον πόνο, πρήξιμο
 • Cibotium – φτέρη ανήκει στην οικογένεια Cibotii. Άριστη ανακουφίζει φλεγμονή των μυών, έχει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, θετική δυναμική στη θεραπεία των κατεστραμμένα αιμοφόρα.
 • Corydalis αμφισβητήσιμη – πολυετή οικογένειας Damankova. Στη χημική δομή διακρίνει περίπου είκοσι αλκαλοειδή. Μεγάλη κατευναστικό, Pain Relief.
 • κνήκου είναι ένα ετήσιο φυτό της οικογένειας Asteraceae. Ανακουφίζει από τον πόνο, αυξάνει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
 • Ginseng είναι ένα πολυετές φυτό, ανήκει στην οικογένεια Araliaceae. Περιλαμβάνεται με πολλά φάρμακα. Οι θετικές τάσεις παρατηρούνται στις επιπτώσεις στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Επιδράσεις στο

σώμα

επιδράσεις στο σώμα μπορεί να ορισθεί μια Γενική βελτίωση του ασθενούς, οφείλεται σε οίδημα της βλάβης, ολική αφαίρεση της φλεγμονώδους διαδικασίας, τη θέρμανση και τη σημαντική βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Επίσης, σημειώστε την εξαιρετική τόνωση του δέρματος, η οποία βελτιώνει τη γενική κατάσταση.

Το patch μειώνει το πρήξιμο σε περιοχές φλεγμονής, να βελτιώσει το μεταβολισμό.

Πεδίο Pain Relief

Εφαρμογές οφείλονται στις πολύπλοκες, εντοπίζεται επιπτώσεις στον τόπο της ήττας, τις περισσότερες φορές είναι το πίσω μέρος (ράχη), του λαιμού.

Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, γύψο zb Pain Relief μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την θεραπεία και την πρόληψη των ασθενειών:

 • Ισχιαλγία και ρευματισμούς
 • Εγκλωβισμός, ισχιαλγία (ισχιαλγία)
 • Periartrit στον αγκώνα και ώμου
 • Ο πόνος λόγω εκτόπισης των μεσοσπονδύλιων δίσκων
 • Πάθηση των αρθρώσεων και αρθρίτιδας
 • διαστρέμματα, κακώσεις διαφορετικής πολυπλοκότητας, μώλωπες
 • Οστεοχόνδρωση
 • Η άκανθα πτέρνας.

Μέθοδος εφαρμογής Pain Relief

Μέθοδος εφαρμογής καθορίζει την βήμα προς

βήμα οδηγίες στην εφαρμογή του σοβά ΖΒ Pain Relief:

 • Ελασμένα το έμπλαστρο στην πάσχουσα περιοχή, η οποία είναι ένας πόνος
 • συσκευασία ανοίγεται σύμφωνα με την τομή
 • Κατάργηση επίθεμα από το πακέτο
 • Αφαιρέθηκε χάρτινη ετικέτα στη μία πλευρά του εμπλάστρου
 • κολλημένη να είναι σίγουρος για καθαρό δέρμα και κολλητική επιφάνεια
 • Εφαρμόστε το έμπλαστρο για τρεις ημέρες, μετά την οποία η περιοχή εφαρμογής πλένονται με ζεστό καθαρό νερό.

Η εφαρμογή διαθέτει Pain Relief

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής, σημειώστε τα εξής:

 • Να επιτρέπεται η χρήση των δύο επιθέματα, στην περίπτωση των ορθοπεδικών προβλημάτων. Σε αυτή την επικάλυψη (το ένα στην οσφυϊκή-περιοχή του ιερού οστού, το δεύτερο στην περιοχή αυχενικό-ωμοπλάτης) ανέφεραν μία υψηλότερη αποτελεσματικότητα.
 • Μπορείτε να εφαρμόσετε το γύψο στο σημείο του πόνου, ή και στις δύο πλευρές της σπονδυλικής στήλης, στην περίπτωση των φλεγμονωδών παθήσεων
 • Για τη θεραπεία του αγκώνα και των γονάτων, επίσης, ταυτόχρονα κολλημένο στο γύψο σε κάθε πληγή κοινού.
 • Για την εφαρμογή να επηρεάσει τα εσωτερικά όργανα, πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για την εφαρμογή στην περίπτωση της παρουσίας των λίθων.
 • Με την παρουσία του

  κρυολογήματος, αν είναι απαραίτητο να θερμανθεί το στήθος (πλάτη και κοιλιά) ταυτόχρονα κολλημένα δύο επιθέματα, ανάλογα με την περιοχή της φλεγμονής.

 • Ισχιαλγία ή ισχιαλγία ένα έμπλαστρο τοποθετείται πάνω περιοχή του ιερού οστού, και το δεύτερο στην περιοχή της φτέρνας, αλλά όχι κατ ‘ανάγκην με το εξωτερικό, την πλάγια πλευρά της φτέρνας.
 • Δεν συνιστάται να εφαρμόζεται το έμπλαστρο σε διαταραχές κιρσούς, όταν εκτίθεται σε εξωτερικούς χώρους που επηρεάζονται, φλεγμονή περιοχή του χορίου. Ακύρωση της θεραπείας με το κώδικα, αν έχετε βιώσει αλλεργικές αντιδράσεις.

Αξιολογήσεις Pain Relief

Η Όλγα είναι 37 ετών EM>

Πριν από την αγορά διαβάσετε τις πληροφορίες στο Διαδίκτυο, θετικά σχόλια είναι όλα τα παρόμοια, αλλά το μόνο αρνητικό για την απάτη.

Το έμπλαστρο εξακολουθεί να έχεις την αντιμετώπιση του πόνου μαμά στα γόνατα, εμπιστεύομαι πιο προσωπική εμπειρία, δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας.

Χρησιμοποιείται ήδη βέβαια, αλλά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ακραίων το θαύμα δεν είδε. Παρά το γεγονός ότι με αυτό το patch, η μητέρα λιγότερο κινήσεις, περισσότερο σε ύπτια ή καθιστή θέση. Τι θα συμβεί -. Θα δούμε

Simon ’54 EM>

Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος είμαι συνεχώς σε καθιστή θέση (οδηγός με 25 χρόνια εμπειρία). Σύζυγος δεν μου ζητήσει τίποτα, αγόρασε μου, τώρα πάμε με μπάλωμα στο πίσω μέρος. Ανακουφίστε περιμένουμε, αλλά δεν ελπίζω, αν και η γυναίκα μου λένε ότι βοηθά. Για να μην προσβάλλουν τις προσπάθειές της.

Anna 73 EM>

Πόνος μεταξύ των ωμοπλατών προκαλούνται από την παρατεταμένη παγίδευση, μετατόπιση των δίσκων. Γύψος ZB Pain Relief έφερε την κόρη. Χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια, δεν αισθάνονται δυσφορία στην φορώντας, αλλά ο πόνος δεν σταμάτησε. Η αύξηση της θερμοκρασίας επίδραση αίσθηση, αλλά ο πόνος και συνεχίζει με βασανίζει.

Oleg είναι 39 ετών EM>

Μετά την έκθεση σχετικά με τη συλλογική εθελοντές άρχισαν να εμπειρία πόνο στην πλάτη. Η διάγνωση δεν ήταν άμεση – ισχιαλγία. Η θεραπεία ήταν σύνθετη και παρατεταμένη, αρχίζει να φαίνεται για μη συμβατικές προσεγγίσεις. Είναι το έμπλαστρο είχε θετική επίδραση.

Χρησιμοποιείται για δύο εβδομάδες, αλλά θα συνεχίσει να είναι στο νοσοκομείο. Μετά την κατάργηση των ενέσεων σε μια-δυο μέρες δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Φοβάμαι ότι μόνη θεραπεία μου κακό μου.

Μαρίνα, 52 χρόνια EM>

Είμαι ένας πόνος στο λαιμό. Μια φοβερή κρίση. Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να φορέσει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα, σχεδόν αντενδείξεις. Γιατί να μην το δοκιμάσετε; Το αποτέλεσμα είναι επίσης λείπει, νομίζω, ότι δεν μπορώ να μην φορούν. Τραγάνισμα και πόνο στο λαιμό δεν έχει σταματήσει, και μπορεί να σημειωθεί ότι δεν είναι καν μειώθηκε

Galina 32 χρόνια EM>

Ο πόνος στα γόνατα μου εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Φαίνεται ότι οφείλεται στο γεγονός ότι κρατούν τα πόδια λυγισμένα. Μην προσπαθήσετε να ισιώσετε, να ελέγξει τη διαδικασία, ξεχασμένο, και επαναλαμβάνεται.

Εφαρμοσμένα το έμπλαστρο, όπως γράφτηκε, ταυτόχρονα και στα δύο γόνατα, ζεστή αίσθηση, μου θυμίζει ότι δεν πρέπει να κρατήσει τα πόδια λυγισμένα. Αλλά ο πόνος δεν περνάει, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το patch για περίπου τρεις εβδομάδες.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...