Purihot - Ελέγχουμε αν αξίζει να αγοράζει αυτό το προϊόν; Και πόσο κοστίζει
Υγεία

Purihot – Ελέγχουμε αν αξίζει να αγοράζει αυτό το προϊόν; Και πόσο κοστίζει

Το ίδιο απαγορευμένες ζήτημα, για το οποίο Ernst καύση Malakhov! Αρθρώσεις και τους χόνδρους θα ανακάμψει σε 14 ημέρες με τη χρήση απλών …

Πολλά χρόνια προσπαθεί να θεραπεύσει τις αρθρώσεις Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου θεραπεία των αρθρώσεων: «Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι να θεραπεύσει τις αρθρώσεις λαμβάνοντας κάθε μέρα …

Όλα αλοιφές χωρίζονται σε παρασκευάσματα συμπληρώματα συμπλήρωμα και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής.

Περιεχόμενα:

 • Ιατρική αλοιφή
 • επεξεργασία Ολοκληρωμένη
 • Όταν εκδηλώνεται πόνος

Ιατρικά αλοιφή Purihot

Καθώς η πρακτική της ιατρικής, ασθένειες

όπως η ρευματοειδής παραμορφωτικός ή αντιδραστική αρθρίτιδα, ουρική

αρθρίτιδα και πολλές άλλες ασθένειες πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ανακουφίστε την κατάσταση και να θεραπεύσει το ερεθισμένο μέρος θα βοηθήσει την αλοιφή για τις αρθρώσεις.

 • Ένα από τα αποτελεσματικά φάρμακα είναι Voltaren γαλακτώματος σε (δικλοφενάκη). Η διάρκεια της θεραπείας συνιστάται από τους γιατρούς δεν θα πρέπει να είναι περισσότερο από δύο εβδομάδες.
 • Στη δεύτερη θέση μετά από αυτή την αλοιφή είναι Bystrom γέλη.
 • Δεν είναι λιγότερο αποτελεσματική Ινδομεθακίνη και Fastum γέλη.
 • Θα πρέπει επίσης να τονίσει την αλοιφή Gymnastical, η οποία χαρακτηρίζεται ως αναλγητικοί και αντι-φλεγμονώδη. Αυτή η κρέμα έχει μια πολύπλοκη σύνθεση και χρησιμοποιείται στη θεραπεία της μώλωπες, διαστρέμματα, ισχιαλγία, και ούτω καθεξής.
 • Δημοφιλείς αλοιφή Larkspur. Χρησιμοποιείται για ρευματικούς πόνους, ριζίτιδα, οστεοαρθρίτιδας, κλειστά κατάγματα, διαστρέμματα. Παρά το γεγονός ότι το Larkspur είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αντιμετώπιση των αρθρώσεων, η χρήση του απαγορεύεται για τις έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, τα παιδιά κάτω των 12 ετών και τα άτομα που πάσχουν από αλλεργικές αντιδράσεις.
 • Ένα καλό εργαλείο για τη θεραπεία της εκφυλιστικής δισκοπάθειας, αρθρίτιδα και άλλες πόνους μπορεί να θεωρηθεί ως αλοιφή Dikul για την αρθρίτιδα – σχόλια σχετικά με αυτό το εργαλείο, μόνο θετικές. Έχει αντι-φλεγμονώδη, θέρμανση, αναλγητική δράση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Η παραδοσιακή ιατρική για την καταπολέμηση της πόνους των αρθρώσεων H4>

Τα φάρμακα θα είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή για τη θεραπεία της αρθρίτιδας, αρθρίτιδα και άλλα. Αλλά επιπλέον, υπάρχουν αποτελεσματικές παραδοσιακές μεθόδους, δηλαδή την αλοιφή της φλεγμονής των αρθρώσεων και πολλά

άλλα.

 • Θεραπεία artifactory να προετοιμάσει την αλοιφή, θα πρέπει να λάβει ένα βάζο λίτρο και τοποθετήστε το κάτω μέρος του πεύκου μπουμπούκια με ένα στρώμα 2 cm Στη συνέχεια, το πάνω μέρος είναι γεμάτο με ένα στρώμα ζάχαρης. Έτσι, εναλλασσόμενα στρώματα μπουμπούκια πεύκα και ζάχαρη, Τράπεζα να συμπληρωθεί το χείλος. Έχει καθαριστεί για μια εβδομάδα σε ένα χώρο σκοτεινό και μετά την προκύπτουσα αλοιφή πρέπει να λειανθεί σε επώδυνες αρθρώσεις.
 • Φυτικά αλοιφή για πόνο στο zustands προετοιμασία αλοιφή για τη θεραπεία των αρθρώσεων των φαρμακευτικών βοτάνων θα πρέπει να απόθεμα επάνω στα άνθη του τριφυλλιού, κώνους λυκίσκου και τα λουλούδια του βαλσαμόχορτο. Θέλετε να πάρετε δύο κουταλιές της σούπας κάθε βότανο και ανακατεύουμε καλά με 50 g βούτυρο. Ελήφθη κεφαλαίων

  με τη μορφή μιας αλοιφής είναι διαρρυθμισμένος σε ένα παχύ ύφασμα και εφαρμόζεται στην φλεγμονώδη άρθρωση. Από την κορυφή που θέλετε να καλύψετε με συμπίεση και τυλίξτε ένα ζεστό πανί. Κρατήστε η αλοιφή είναι απαραίτητη για δύο ώρες.

 • Το σκόρδο nastychat ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία που σας προσφέρουμε παραδοσιακές συνταγές. Έτοιμα βάμμα έτσι θα πρέπει να ηλιέλαιο και πιέστε το 3 σκελίδες σκόρδο. Το μίγμα εγχύθηκε για 5 ημέρες και τρίβεται στο σημείο πληγή.
 • Συμπίεση Pinilla αυτή η μέθοδος, θα πρέπει να αγοράσει μπλε πηλό και αραιώστε το σε ένα παχύρρευστο κατάσταση με τη βοήθεια του νερού. Στη συνέχεια, η προκύπτουσα ουσία είναι τυλιγμένο σε ένα βαμβακερό ύφασμα και εφαρμόζεται στην φλεγμονώδη θέση για τρεις ώρες. Μετά το χρόνο αυτό η άργιλος ρίχνεται. Και πάλι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
 • Μουστάρδα masese μία αποτελεσματική θεραπεία είναι η αλοιφή της μουστάρδας. Για να προετοιμαστεί, θα πρέπει να ληφθούν σε ίσα μέρη αλάτι, το μέλι και τη σόδα, ανακατεύουμε με υγρό μουστάρδα, μέχρι ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια, κάνει ένα κατάπλασμα από την προκύπτουσα μάζα

  εφαρμόζεται στην κοινή, τυλίξτε επάνω με ένα πανί ζεστή και επιδέσμους. Η αλοιφή μπορεί να κρατήσει μέχρι και 1 ώρα, στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Εγκυμοσύνη και το πόδι του πόνου H4>

Το μέλλον μητέρες συχνά αντιμετωπίζουν με πόνο στα πόδια. Αυτό είναι λόγω της αυξανόμενης κοιλιά στο τέλος της εγκυμοσύνης γίνεται πολύ βαρύ, και να είναι αρκετά δύσκολο. Κατά συνέπεια, το κέντρο βάρους από τις κινήσεις του σώματος, και όλο το φορτίο πηγαίνει στα πόδια σας. Υπό την επίδραση αυτών των παραγόντων και έχουν δυσάρεστες και πόνους των ποδιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πρόληψη από πόνο στα πόδια για τις έγκυες θα πρέπει να λαμβάνουν ασβέστιο και ένα υγιεινό τρόπο διατροφής (δεν κάνει δίαιτα!). Η χρήση οποιουδήποτε αλοιφές απαγορεύεται αυστηρά. Για να απαλλαγείτε από τον πόνο στα πόδια πρέπει να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε ο γιατρός θα συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία. Σε αυτήν την υλοποίηση, η αυτοθεραπεία αυστηρά αντενδείκνυται καθώς μπορεί να βλάψει το έμβρυο.

Ολοκληρωμένη θεραπεία

Αναμφίβολα, η χρήση της ιατρικής αλοιφές ή λαϊκή θα φέρει υπέρ τους, αλλά είναι καλό να θυμόμαστε ότι ο λόγος που χρειάζεστε θεραπεύει από το εσωτερικό. Σε αυτή την περίπτωση, όταν άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια του

πόνου στις αρθρώσεις, θα πρέπει να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε ένα γιατρό. Θα εξετάσει τη φύση του πόνου και τη διάγνωση. Η θεραπεία θα αποτελείται από λείανση και τη χρήση των αλοιφών, επίσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα περιλαμβάνουν τη χρήση των δισκίων. Συχνά μπορεί να είναι diclofenac, teraflex ή μελοξικάμης.

Ανάλογα με τη σοβαρότητα της νόσου, ο γιατρός σας μπορεί επίσης να συνταγογραφήσει electro, χειραγώγησης ή υπερήχων θεραπεία, ιατρική γυμναστική ή κολύμπι. Θα πρέπει επίσης να επανεξετάσει το καθεστώς και τη διατροφή του ασθενούς. Όλα συγκρότημα θεραπεία θα βοηθήσει να ξεχάσουμε τον πόνο των αρθρώσεων.

Όταν εκδηλώνεται πόνος

Η εποχή της έξαρσης της πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να θεωρηθεί το φθινόπωρο. Αυτή τη στιγμή, το σώμα πληρώνει το τίμημα για την υπερβολική καλοκαίρι σωματική δραστηριότητα. Η δραστηριότητα μπορεί να αποτελείται από ένα φορτίο όταν εργάζονται στη χώρα, ακραία χαλάρωση, η οποία συνοδεύεται από φυσική δράση, και πολλά άλλα. Όλα αυτά οδηγούν σε επιδείνωση της οστεοαρθρίτιδας και πόνο στις αρθρώσεις.

Εκτός από τη φυσική δραστηριότητα, παρόξυνση μπορεί να οδηγήσει σε:

 • υποθερμία,
 • σχέδια,
 • φλεγμονή του νωτιαίου νεύρου
 • επιφύλαξη,
 • ορισμένες ασθένειες της λοιμώδους προέλευσης.

Πόνος των αρθρώσεων και την επιδείνωση της εκφυλιστική ασθένεια δίσκων στους ηλικιωμένους, και νέων και των εφήβων.

Για να δείξει, όπως ο πόνος μπορεί ξαφνικά και αρκετά απότομα, κάμψη για να πάρει κάτι από το πάτωμα, κορδόνια γραβάτα και να ισιώσει είναι αδύνατο. Επίσης, απότομα στρέφει το κεφάλι του, μπορείτε να νιώσετε την αφόρητο πόνο.

Μετά την κίνηση της άρθρωσης ήταν περιορισμένη, είναι απαραίτητο για τη θεραπεία άρρωστων μέρος με ένα ειδικό πήγμα ή φαρμακευτικά αλοιφή. Όλα τα φάρμακα αλοιφές που δημιουργούνται κυρίως με βάση εκχυλίσματα φυτών και είναι σε θέση να εξαλείψει την διόγκωση της άρθρωσης και τη βελτίωση της υγείας.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...