SkinMatrix - απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, τα συστατικά, πώς λειτουργεί;
Υγεία

SkinMatrix – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, τα συστατικά, πώς λειτουργεί;

Κάθε μέρα η επιδερμίδα εκτίθεται σε επιθετική επίδραση των διαφόρων παραγόντων που οδηγούν σε επιδείνωση της κατάστασης του. Και η εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων – μια θλιβερή αναπόφευκτο. Κατά την αναθεώρηση θα επικεντρωθεί στην SkinMatrix. Θα σας βοηθήσει να λύσει όλα τα προβλήματα και για πολλά χρόνια για να διατηρήσετε την εμφάνιση και την ελκυστικότητα της νεολαίας.

Προκαλεί της γήρανσης του δέρματος SkinMatrix

Στο πρόσωπο των αλλαγών σχετιζόμενη με την ηλικία εμφανίζονται όταν το σώμα είναι ακόμα σε πολύ καλή φόρμα. Το δέρμα είναι ένα πραγματικό προστατευτικό φράγμα που προστατεύει τον

οργανισμό από τις επιθετικές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Με

την ηλικία γίνεται λεπτότερο, χάνει την υγρασία και την ικανότητα να αυτο-αναγέννησης. Μειωμένη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της ομορφιάς και της νεότητας. σπαργή του δέρματος χειροτερεύει, υπέρκεινται βαθιές ρυτίδες, οβάλ πλωτήρες πρόσωπο, Υ-ζώνη κτυπήματα.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τη φωτογήρανση και τη χρώση που οφείλεται σε συχνή έκθεση στον ήλιο. Δεν υπάρχει καμία διαφυγή από τις ρυτίδες. Ορμονικές διαταραχές επηρεάζουν κυρίως την εμφάνιση. Η έλλειψη ανησυχίας για την υγεία του δέρματος και ανθυγιεινό τρόπο ζωής επηρεάζει άμεσα την κατάστασή της σε οποιαδήποτε ηλικία. Αλλά με τη σωστή και τακτική φροντίδα, αναπόσπαστο μέρος του οποίου μπορεί να είναι το δέρμα, μπορείτε να αποφύγετε πολλά προβλήματα.

Σχετικά με την κρέμα SkinMatrix

Matrix δέρματος – καινοτόμα αντιγηραντική κρέμα. Ικανός για το έτος 1 για να αντιμετωπίσουν με την ηλικία και μιμούνται τις ρυτίδες. Η τακτική χρήση θα σας επιτρέψει να εξετάσουμε 5-7 χρόνια νεότερος, επιβραδύνει τη γήρανση αλλαγές, προλαμβάνει την πρόωρη μαρασμός. Αυξήστε την σπαργή του δέρματος, τη βελτίωση της πρόσωπο και την ποιότητα του δέρματος.

Αυτή είναι μια φυσικών καλλυντικών προϊόντων στο περιβάλλον των παραδοσιακών καλλυντικών, της φαρμακολογίας και της εναλλακτικής ιατρικής. Τα έργα κρέμα σε διάφορες κατευθύνσεις ταυτόχρονα και είναι σε θέση να αντικαταστήσει πολλά κεφάλαια του δέρματος. Αυτό είναι ένα απροσδόκητο καλό για τις γυναίκες διαφόρων ηλικιών και με διαφορετικούς τύπους δέρματος. Αποτελεσματικότητα και ασφάλεια επιβεβαιώθηκε από κλινικές δοκιμές.

SkinMatrix εμφανίστηκε λόγω των Κορέας πριγκίπισσες, οι οποίοι είναι σε χρόνια φαινόταν τόσο νέος

και ανθισμένα. Οι επιστήμονες κατάφεραν να βρουν τη μυστική συνταγή και λαμβάνοντας υπόψη τη διαδικασία σύγχρονη πραγματικότητα. Η συνταγή αναβαθμιστεί και βελτιωθεί με την προσθήκη νέων στοιχείων. Αποδείχθηκε ένα σημαντικό προϊόν για τη διατήρηση της νεότητας και της ομορφιάς.

Πώς

Η αρχή της λειτουργίας του αντι-γήρανσης κρέμα SkinMatrix βασίζεται στην ικανότητα να διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Θρεπτικά συστατικά συσσωρεύονται σιγά-σιγά στο δέρμα. Το αποτέλεσμα των φυσικών διεργασιών της αναγέννησης και ανανέωσης των κυττάρων. Διεγείρει αυτο-παραγωγής του κολλαγόνου του δέρματος, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ. Η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, αυτό αυξάνει η παροχή ιστού με οξυγόνο, επιταχύνει ενδοκυτταρικό μεταβολισμό.

Με την τακτική χρήση, δεν υπάρχει καμία εξάρτηση. Η κρέμα δεν φράζει τους πόρους, δεν είναι μαύρα

στίγματα, υποαλλεργικό, δεν προκαλεί παρενέργειες. Η συνοχή είναι φως, απορρόφηση λαμβάνει 3-5 λεπτά μετά το δέρμα δεν παραμένει ίχνη. SkinMatrix παρέχει εύκολη αποτέλεσμα αρωματοθεραπείας.

Ελάχιστη διάρκεια της χρήσης της κρέμας είναι 1 μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με τη σωστή προσέγγιση επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα:

 1. εξομαλύνεται ρυτίδες και γραμμές έκφρασης?
 2. βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος (ελαστικότητα, λειαίνει την ανακούφιση, η επιδερμίδα γίνεται υγιής)?
 3. οι ανελκυστήρες προσώπου, διπλοσάγονο εξαφανίζεται και πρήξιμο κάτω από τα μάτια?
 4. αυξήσει τις προστατευτικές ιδιότητες του δέρματος, ένα αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον προκαλεί σοβαρή βλάβη?
 5. χαλαρώνει τους μυς του προσώπου, η κρέμα λειτουργεί ως ένα φυσικό και ασφαλές ανάλογο ενέσεις Botox. Εξαφανίζονται οι ρυτίδες στο μέτωπό του, μεσοφρύου και nasolabial πτυχώσεις?
 6. έντονη λεμφική παροχέτευση αποτέλεσμα, πηγαίνει οίδημα, την κυκλοφορία της λέμφου αποκαθιστά, σε μορφή πάστας το πρωί δεν ενοχλεί?
 7. θρέψη και ενυδάτωση του δέρματος, αποκαθιστά την εύθραυστη ισορροπία των λιπιδίων?
 8. ρυθμίζει τις σμηγματογόνων αδένων, ερεθισμένο ηρεμεί το δέρμα προς τα κάτω, εξισώνει τον τόνο του χορίου?

 9. αυξάνει την αυτοεκτίμηση, εξαφανίζονται τα συγκροτήματα για την ατελή εμφάνιση, οι άνδρες δείχνουν και πάλι αυξημένο ενδιαφέρον.

Σε μόλις το σύντομο χρονικό διάστημα αντιγηραντική κρέμα δέρματος μπορεί να γυρίσει πίσω το ρολόι. Στον καθρέφτη και πάλι μια νέα και ανθισμένα γυναίκα με το τέλειο δέρμα. Η επίδραση μιας σειράς μαθημάτων με τη χρήση της κρέμας σωρευτικά, συγκρίσιμα με τα αποτελέσματα των καλλυντικών διαδικασιών στο σαλόνι ομορφιάς.

Σύνθεση SkinMatrix

Σύνθεση της αντι-γήρανσης κρέμα SkinMatrix φθόνο καλλυντικά πολυτελείας. Τα κατασκευαστικά στοιχεία είναι 100% φυσικά, χωρίζονται σε φυτικών και μη-φυτικών. Plant αντιπροσωπεύει το 90%, έτσι ώστε η κρέμα μπορεί να αποδοθεί στις Φυτικά Καλλυντικά.

Κατ ‘αρχάς, ας εξετάσουμε τα φυτοχημικά:

 • οι Αιθιοπίας ημερομηνίες είναι μια αποθήκη βιταμινών για το δέρμα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε τανίνη παρέχει την ελαστικότητα του δέρματος και λειαίνει. Τα θρεπτικά συστατικά ξεκινά τη διαδικασία της αναγέννησης, αυξάνει τις προστατευτικές λειτουργίες του χορίου. Ο καρπός ημερομηνιών ταυτόχρονα 5 συνιστώσες της γήρανσης – φυτοστερολών, ουρσολικό οξύ, ισοφλαβόνες, β-καροτένιο και βιταμίνη Ε Πρόσφατες cosmetologists ονομάζεται το ελιξίριο της νεότητας?
 • Centella asiatica έχει μια πλούσια χημική σύνθεση. Υπάρχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα, βελτιώνει τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων. Το δέρμα παίρνει τη σωστή

  διατροφή, φαίνεται πιο όμορφη και πιο υγιεινό. Το πιο πολύτιμο συστατικό ονομάζεται Madecassoside. Ενεργοποιεί αναζωογόνησης διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου, λειαίνει βαθιές ρυτίδες?

 • Ginkgo biloba επιβραδύνει εκχυλίσματος κάτω από τη γήρανση, βελτιώνει την ελαστικότητα των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων. Βελτίωση της τριχοειδούς κυκλοφορίας του αίματος, ανακουφίζει πρήξιμο, ρυτίδες?
 • εκχυλίσματα shiitake και Reishi παρέχει ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση. Στένωση των πόρων και ομαλοποιεί την σμηγματογόνων αδένων.

Ας στραφούμε σε συστατικά μη φυτό, που αξίζουν λιγότερη προσοχή:

 • τετραπεπτίδιο-26 – μια σημαντική ανακάλυψη σε κρέμες περιποίησης του δέρματος με τα πεπτίδια κερδίζει δημοτικότητα. Πεπτίδια αντιπροσωπεύουν ένα σύμπλοκο των αμινοξέων, πρωτεϊνών και των υπολειμμάτων λιπαρών οξέων. Χωρίς μια τέτοια καθημερινή κοκτέιλ του δέρματος δεν θα είναι σε θέση να παραμείνουν υγιείς και όμορφες. Τα πεπτίδια είναι πολύ μικρά μόρια και αναγνωρίζονται από το ανοσοποιητικό σύστημα ως ξένο σώμα. Το αποτέλεσμα είναι θρεπτικά συστατικά που γέρνουν ελεύθερα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και συσσωρεύονται εκεί. Τα πεπτίδια επιταχύνουν την ωρίμανση και την διαίρεση των νέων κυττάρων. Η ενδοκυτταρική και μεσοκυττάρια ανταλλαγή ουσιών με την ίδια ταχύτητα, η οποία έλαβε χώρα στα νιάτα του?
 • αγγειακού αυξητικού παράγοντα (VEGF) εξασφαλίζει την ανάπτυξη των νέων αιμοφόρων αγγείων και των τριχοειδών στο υπάρχον αγγειακό σύστημα. Συμβαίνει να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, αποκαθιστά οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στους ιστούς του χορίου.

Κάθε ένα από τα συστατικά από μόνο του πολύ ευεργετικό για το δέρμα. Μαζί αυξάνουν την αποτελεσματικότητα κάθε άλλο, υπάρχει μια παρατεταμένη συνεργική δράση. Δέρμα μετατρέπεται και φαίνεται νεότερος κάθε μέρα.

Οδηγίες χρήσης SkinMatrix

Το κλειδί για την επίτευξη καλών αποτελεσμάτων από τη χρήση αντι-γήρανσης κρέμα SkinMatrix – την κανονικότητα και τη σωστή προσέγγιση. Προ-πρέπει να προετοιμάσει το δέρμα σε βάθος καθαρισμό και την αφαίρεση ίχνος μακιγιάζ. Πριν από την εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τονωτικό για να επιταχύνει την αποκατάσταση του υδρολιπιδική ισορροπία και να βελτιωθεί η διείσδυση της κρέμας στο δέρμα. Οι κινήσεις πρέπει να εκτελούνται αποκλειστικά κατά μήκος των γραμμών μασάζ, για να μην αγγίζετε την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Βέλτιστη χρήση – πρωί και βράδυ. Cream μπορεί να αντικαταστήσει Ιδρύματος, προετοιμάζει το δέρμα πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ. Επιτρέπεται να χρησιμοποιούν σε περιόδους υψηλής ηλιακής δραστηριότητας. Υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν σε διαταραχές της μελάγχρωσης. Η κρέμα θα είναι μια καλή πρόληψη των ρυτίδων και άλλων σχετιζόμενη με την ηλικία αλλαγές στο δέρμα.

Μαρτυρία SkinMatrix

Η κρέμα είναι κατάλληλη για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος, μπορεί να γίνει η βάση της καθημερινής φροντίδας. Μεταξύ των κύριων ενδείξεις για τη χρήση των ακόλουθων:

 • αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία του δέρματος (ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας, πτώση του προσώπου, αφυδάτωση, σακούλες κάτω από τα μάτια)?
 • απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος και την υποβάθμιση από άλλες αιτίες (ακατάλληλη φροντίδα και τη διατροφή, γρήγορη απώλεια βάρους, ορμονικά προβλήματα, έλλειψη άσκησης)?
 • διατηρώντας το δέρμα σε περιόδους υψηλής ηλιακής δραστηριότητας και το κρύο, την προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της θέρμανσης συσκευές?
 • υπερβολικά κινητή εκφράσεις του προσώπου, η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού των ρυτίδων του προσώπου?
 • κακή κληρονομικότητα, είναι σαφή σημάδια της πρόωρης γήρανσης?
 • οι περίοδοι όταν το δέρμα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή (την εμμηνόπαυση, την εγκυμοσύνη, μεγάλες πτήσεις, τη συνεχή έλλειψη ύπνου, άγχος, διαταραχές του γαστρεντερικού σωλήνα, του θυρεοειδούς και του ήπατος).

Αντενδείξεις SkinMatrix

Σοβαρές αντενδείξεις για την υγεία και όχι η ηλικία. Προσωρινοί περιορισμοί στη χρήση δεν είναι διαθέσιμα. SkinMatrix 100% φυσικό προϊόν, έτσι ώστε η ατομική δυσανεξία ή αλλεργική αντίδραση στα συστατικά του.

Πριν από την έναρξη των μαθημάτων έχει νόημα να δοκιμασία για μια πιθανή αντίδραση αρνητική. Μια σταγόνα κρέμα θα πρέπει να εφαρμόζεται στον καρπό ή στο εσωτερικό κάμψη του αγκώνα. Παρατηρήστε την κατάσταση του δέρματος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 ώρες. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε κατεστραμμένο δέρμα.

Η γνώμη του γιατρού SkinMatrix

Περιποίηση προσώπου και αισθητική, Όλγα Kalinova:

“Ως εν ενεργεία και αισθητική από την ποικιλία των μέσων για την φροντίδα του δέρματος στο σπίτι θέλουν να αναδείξει τις SkinMatrix. φυσικά συστατικά του έχουν επιλεγεί έτσι ώστε το δέρμα παίρνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, τη διατροφή και την ενυδάτωση. Δέρμα αντιδρά αμέσως σε τακτική εφαρμογή , ξεκινήστε την επιτάχυνση των διαδικασιών αναγέννησης. Η κρέμα θα είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση στα ακριβά αντι-γήρανσης θεραπείες στο κομμωτήριο. αναβάλει την πρώτη αλλαγές σχετιζόμενη με την ηλικία και τη διαγραφή των υφιστάμενων. “

Τιμή

Το κόστος της κρέμας SkinMatrix δεν μπορεί να είναι χαμηλή αντι-γήρανση, θα πρέπει να προειδοποιήσει. Αλλά μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με έκπτωση 50%. Το κόστος της κρέμας για την προωθητική προσφορά τα εξής:

 • Ευρώπη – 975 ρούβλια?
 • Ουκρανία – 359 UAH?
 • Λευκορωσία – 32, της Λευκορωσίας ρούβλι?
 • Αρμενία – 500 AMD 12?
 • Μολδαβία – 399 λέι?
 • Γεωργία -. 49 τζελ
 • Αζερμπαϊτζάν 30 AZN.

Πού να αγοράσετε

Αγορά SkinMatrix στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Σε αυτή την περίπτωση, είναι εγγυημένη για να αποκτήσετε ένα ποιοτικό προϊόν που δεν θα επιφέρει βλάβη στην υγεία. Μέσα από φαρμακεία και καταστήματα κρέμας δεν εφαρμόζεται. Λόγω των περιπτώσεων υψηλή δημοτικότητα της πλαστογραφίας, προσέξτε.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...